Haberler

Ankara: Mandalina Kasaları Arasında Uyuşturucu Zulası

Ankara'da, Bir Kamyonda Mandalina Kasaları Arasında Uyuşturucu Taşıyan Bir Şebeke Çökertildi.

Ankara'da, bir kamyonda mandalina kasaları arasında uyuşturucu taşıyan bir şebeke çökertildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik "Şafak" adı altında bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında H.U, A.T, S.K. ve S.Ç. isimli şüpheliler "Örgüt oluşturmak suretiyle uyuşturucu madde ticareti yapmak, esrar maddesi elde edilen Hint keneviri bitki kırıntısı temin etmek, bulundurmak ve nakletmek" suçlarından gözaltına alındı. Zanlıların, Ankara'ya uyuşturucu maddeleri, mandalina yüklü bir kamyonun kasasında gizledikleri belirlendi.

Öte yandan, bir başka operasyonda ise N.B. isimli bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonlarda, 15 kg 308 gram esrar, 5 bin 5 adet Extacy hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 510 YTL, uyuşturucu naklinde kullanılan 1 adet kamyon ele geçirildi. Zanlılardan H.U. ve N.B. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. A.T, S.K. ve S.Ç. ise polis sorguların tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title