Haberler

Ankara: Mamak Belediyesi'nde Kanlı Hesaplaşma

Mamak Belediyesi Basın Yayın Merkezi'nde Yaşanan Kanlı Hesaplaşmada, Basın Yayın Merkezi Eski Müdür Yardımcısı Erol Erdoğan Bıçakla Yaralandı.

Mamak Belediyesi Basın Yayın Merkezi'nde yaşanan kanlı hesaplaşmada, Basın Yayın Merkezi eski Müdür Yardımcısı Erol Erdoğan bıçakla yaralandı.

Mamak Belediyesi bu sabah iki personel arasında yaşanan bıçaklı kavgaya sahne oldu. Alınan bilgiye göre, hakkında bir çok soruşturma dosyası bulunduğu öne sürülen C.İ., Mamak Belediyesi Basın Yayın Merkezi'nde göreve başlamasının ardından huzursuzlukların başgösterdiği bildirildi. Basın Yayın Merkezi Müdür Yardımcısı Erol Erdoğan'ın görev yerinin ise bir hafta önce değiştirildiği ve Erdoğan'ın evlendirme memuru olarak görevlendirildiği öğrenildi. Erdoğan'ın, görev yerinin değiştirilmesinden C.İ.'yi sorumlu tuttuğu ve iki personelin bu sabah telefonda tartıştıkları kaydedildi. Telefon görüşmesinin ardından Erdoğan, C.İ'nin görev yaptığı Basın Yayın Merkezi'ne geldi. Erdoğan ve C.İ. arasında itiş kakış yaşandı. Kavga sırasında C.İ. cebindeki çakıyı çıkararak Erdoğan'ın sol bacağına iki kez sapladı.

Belediye personelinin olaya müdahele etmesinin ardından bacağından yaralanan Erdoğan, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. C.İ. ise ifadesi alınmak üzere Mamak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay sonrası Mamak Belediye Başkanlığı koridorları kan gölüne döndü. Ankara Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin Basın Yayın Merkezi'nde yaptıkları çalışmanın ardından kanlı koridorlar temizlik görevlilerince temizlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title