Haberler

Ankara: Kurban Bayramı'nda Hava Durumu

Karadeniz Bölgesi ile Van, Hakkari ve Siirt İllerinde Görülen Soğuk ve Yağışlı Havanın Yarın Yurt Genelinde Etkisini Kaybetmesi Bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi ile Van, Hakkari ve Siirt illerinde görülen soğuk ve yağışlı havanın yarın yurt genelinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporlarına göre, hava sıcaklığının yarın 2 ile 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Kurban Bayramı ve yeni yılın ilk gününde beklenen hava durumu ise şöyle:

"- Arife günü: Yurdun kuzey kesimleri çok bulutlu, Marmara'nın doğusu ve Karadeniz kıyıları ile öğle saatlerinden sonra güney Ege ve batı Akdeniz kıyılarında yağmur, batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kar şeklinde yağış görülecek. Diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Kurban Bayramı'nın ilk günü: Yurdun büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Karadeniz kıyıları yağmurlu, doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı iç kesimlerde 5 ile 6, kuzey kesimlerde 8 ile 9, güney kıyılarda ise 14 ile 16 derecelerde seyredecek.

- Bayramın birinci ve ikinci günü: Yurtta yağış beklenmiyor. Batı bölgeler parçalı bulutlu diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

- Bayramın üçüncü günü: Marmara, Ege ve batı Akdeniz bölgeleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı, kıyı Ege ile batı Akdeniz kıyılarının sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi tahmin ediliyor.

- Bayramın dördüncü günü: Yurdun batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege ve batı Akdeniz bölgeleri sağanak yağışlı, öteki yerler az bulutlu geçecek."

Bayram süresince hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği, bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu bölgelerinde yoğun sis görüleceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title