Haberler

    Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Ankaralı kahve ve çikolataseverleri bir araya getirmeyi amaçlayan Ankara Kahve ve Çikolata Festivali, 18-21 Mayıs tarihleri arasında saat 10: 00-20: 00 saatleri arasında Congresium Ankara'da.

    Ankaralı kahve ve çikolataseverleri bir araya getirmeyi amaçlayan Ankara Kahve ve Çikolata Festivali, 18-21 Mayıs tarihleri arasında saat 10: 00-20: 00 saatleri arasında Congresium Ankara'da...

    "2 Tat 5 Duyu sloganıyla Ankara'da kahve ve çikolataseverleri bir araya getirmeyi amaçladığımız festival tadındaki bu organizasyon; atölye çalışmaları, seminer ve konferansların yer alacağı etkinliklerle tüm ziyaretçilerimize akademik bir gösteri sunacaktır. Congresium GL events ev sahipliğinde bu yıl ilki gerçekleşecek olan Ankara Kahve&Çikolata Festivali, sosyal nitelik taşımasının yanı sıra birçok sektörü bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

    Kökeni yüzlerce yıla dayanan, tartışmasız her devrin popüleritesi en yüksek bu iki lezzetin muhteşem uyumunu bir kez daha en profesyonel ellerden görme ve tatma imkanı sunmaktayız. Her yıl düzenlenmesi amaçlanan bu etkinliğimize katılmak için birçok nedeni bir arada bulacağınız tadı 5 dakika ama mutluluğu bir yıl sonraki etkinliğe kadar sürecek festivalimize siz değerli ziyaretçilerimizin katılımını beklemekteyiz.

    Sektör öncüleri ve son dönemlerde Türkiye'de yeni nesil kahve yolculuğu olan 3. Dalga Kahve Akımını da barındıracak olan "Ankara Kahve& Çikolata Festivali" kahve ve çikolataseverleri bir araya getirecektir."

    Aktiviteler

    Kahve hazırlama metotları

    Barista eğitimleri ve şovları

    Atölye çalışmaları

    Barista Sensin

    Latte Art

    Cupping

    20 Mayıs Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Öğrencileri  Caz Konseri

    20 Mayıs Can BONOMO konseri

    21 Mayıs Fatma TURGUT konseri

    **Festival biletleri kahve ve çikolata ile alakalı atölyeler,seminerler,tadımlar ve konserleri kapsamaktadır. Konserler için ayrı bilet alınmasına gerek yoktur.

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Çankaya

    Mekan : Congresium Ankara (ATO)

    Mekan Adresi : Söğütözü Cad. No: 1/A

    Başlangıç Saati : 21.05.2017 10: 00: 00

    Bitiş Saati : 21.05.2017 12: 00: 00

    Kategori : Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

    Tür : Sergi

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title