Haberler

Ankara: İsrail Büyükelçiliği Önünde "Filistin" Eylemi

İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılar, Memur-Sen tarafından İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde düzenlenen bir gösteriyle protesto edildi.

İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılar, Memur-Sen tarafından İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde düzenlenen bir gösteriyle protesto edildi.

Gaziosmanpaşa'da bulunan İsrail Büyükelçiliği önünde toplanan Memur-Sen üyesi bir grup, "İsrail şaşırma, sabrımızı taşırma", "Katil İsrail Filistin'den defol" şeklinde slogan attı. Grup adına Memur-Sen Genel Sekreteri Ali Küçükkösen bir basın açıklaması yaptı. Küçükkösen, Filistin halkının maruz kaldığı baskı, katliam ve sindirme olaylarını büyük üzüntü ve dehşet içinde izlediklerini belirterek, İsrail'in Filistinlilere karşı uyguladığı terörün son günlerde iyice arttığını söyledi. Küçükkösen, Dünyanın İsrail'in yaptıklarına karşı duyarsız kaldığını ve son olarak 9 Haziran'da bir plaja top atışıyla saldırılması sonucu aralarında 2 bebek ve bir kadının bulunduğu 7 sivilin hayatını kaybettiğini hatırlattı. Bu saldırının işgal yönetiminin barıştan yana olmayacağını ortaya koyduğunu vurgulayan Küçükkösen, "Memur-Sen olarak İsrail'in gerçekleştirdiği katliamı ve dünya ülkelerinin bu katliam karşısındaki sessizliğini protesto ediyor ve bu vahşeti kınayarak, bütün dünyaya bu vahşete son verilmesi çağrısında bulunuyoruz" dedi.

İsrail mallarının boykot edilmesi çağrısında da bulunan Küçükkösen, "Zulümle abad olanın sonu berbat olur" diye konuştu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı eylem, basın açıklamasın ardından olaysız sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title