Haberler

Ankara: İç Güvenlik Harekatı

Şırnak'ın Silopi İlçesinde, Terör Örgütünden Kaçarak Kdp'ye Teslim Olan 4 Terörist, Güvenlik Güçlerince Kdp'den Alınarak Adli Makamlara Teslim Edildi.

Şırnak'ın Silopi İlçesinde, terör örgütünden kaçarak KDP'ye teslim olan 4 terörist, güvenlik güçlerince KDP'den alınarak adli makamlara teslim edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi web sitesinde "Terörle Mücadele" başlığı altında verilen güncel bilgilere göre, dün Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde, PKK terör örgütünden kaçan 4 terörist KDP'ye teslim oldu. Güvenlik güçleri, teslim olan teröristleri KDP yetkililerinden teslim alarak, adli makamlara teslim etti. Teröristler hakkında gerekli adli işlemlere başlanıldı.

Öte yandan, Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi, Bestler-Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerinin "teslim ol" ikazına ateşle karşılık veren PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucunda bir terörist, bir adet kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet el dürbünü, 2 adet cep telefonu ve 100 adet fişekle birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title