Haberler

Ankara: Halkbankası Erkek Voleybol Takımı, Çek Cumhuriyeti'ne Gitti

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Halkbankası, yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda Çek Cumhuriyeti'ne gitti.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin güçlü takımlarından Halkbankası, yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda Çek Cumhuriyeti'ne gitti.

İlk etap çalışlamalarını Türkiye'de tamamlayan ve 2. etap çalışmaları için Çek Cumhuriyeti'ne giden Halkbankası, Çek Cumhuriyeti'nde 2 hafta kalacak. Çek Cumhuriyeti'nin Zlin şehrinde düzenlenecek bir turnuvaya katılacak ve burada Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla karşılaşacak Halkbankası, turnuvanın ardından yapacağı 2 hazırlık maçından sonra da Türkiye'ye dönecek.

Halkbankası Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Salih Yergin, Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak kampın kendileri için son derece faydalı olacağını belirterek, "Takımımıza yapılan yeni transferler bu kamp süresinde kaynaşacaklar. Ayrıca çok güçlü takımların karşısına çıkarak Avrupa kupaları öncesinde kendimizi sınama şanşımız olacak" diye konuştu.

Halkbankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci ise, takıma isabetli transferler yaptıklarını söyleyerek, "Şimdi kaynaşma zamanı. Çek Cumhuriyeti'ndeki bu kampta tüm takım kaynaşarak lige daha hazır hale gelecekler. Ayrıca güçlü takımlarla maçlar yaparak taktik anlamında da takımızı hazır hale getirmeyi hedefledik. Umut ediyorum ki bunda başarılı oluruz. Bu sezon herkes çok daha güçlü ve adından söz ettiren bir Halkbank izleyecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title