Haberler

Ankara: Gençlerbirliği Oftaşspor Fortisbank'a Satılıyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türk Telekom Lig A'nın Lider Takımı Gençlerbirliği Oftaşspor'un Satışı ile İlgili Olarak Fortisbank ile Prensip Anlaşması Yaptı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Türk Telekom Lig A'nın lider takımı Gençlerbirliği OFTAŞSpor'un satışı ile ilgili olarak Fortisbank ile prensip anlaşması yaptı.

Bu sezon yükseldiği Türk Telekom Lig A'da aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekip liderlik koltuğuna oturan Gençlerbirliği OFTAŞSpor, Fortisbank'a satılıyor.

Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile aynı adı taşımasına rağmen Süper Lig'de mücadele etmesinde bir sakınca bulunmayan Gençlerbirliği OFTAŞSpor için daha önce de teklif geldiği, ancak Fortisbank ile prensip anlaşması yapıldığı öğrenildi. Fortisbank'ın İlhan Cavcav'a çok iyi bir teklif götürdüğü ve iki tarafın gelecek sezon için el sıkıştığı ifade edildi.

Gençlerbirliği OFTAŞSpor, bu sezon Süper Lig'e yükselmesi durumunda anlaşma yürürlüğe girecek ve Gençlerbirliği ile bağlarını koparacak.

Gençlerbirliği OFTAŞSpor'un Süper Lig'e yükselmesi durumunda 'Fortisbank' adı altında mücadele edeceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title