Haberler

Ankara: Gençlerbirliği, 3. Etap Kamp Çalışmaları İçin Hollanda'ya Gitti

Yeni sezon hazırlıklarının ilk 2 etabını Nevşehir ve Ankara'da tamamlayan Gençlerbirliği, 3. etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gitti.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk 2 etabını Nevşehir ve Ankara'da tamamlayan Gençlerbirliği, 3. etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gitti.

Uçakla Amsterdam'a gidecek olan Kırmızı-siyahlı kafilede, 23'ü futbolcu olmak üzere 33 kişi bulunuyor. Gençlerbirliği'nin yeni transferi Ganalı Haminu Draman ise kampa Hollanda'da katılacak. İki hafta boyunca Arnheim şehrinde kamp yapacak olan Kırmızı-siyahlılar, burada 6 hazırlık maçı yapacak. Takımın Hollanda'ya hareketinden önce açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Hollanda'da 6 hazırlık maçı oynayacaklarını belirterek, "Takım olarak ilk iki etapta çok iyi çalıştık. Futbolcularımın çalışma temposundan ve çalışma coşkusundan son derece memnunum. Hazırlık maçlarını oynayacağımız kampta daha iyi şeyler göreceğimi umuyorum. Hollanda'da kadroyu belirleyeceğiz. Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" diye konuştu. Bakkal, Gençlerbirliği'ne yakışanın UEFA Kupası'na katılmak olduğunun da altını çizerek, geçen sezon yakaladıkları istikrarı daha da ileriye götürerek Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini söyledi. Bakkal, takımda yeterince kalilteli oyuncu olduğunu ve takviye yapılmasına ihtiyaç duymadıklarını da sözlerine ekledi. Kırmızı-siyahlı futbolcular Erkan Özbey, Sedat Yeşilkaya, Ali Cansun Begeçarslan ve Tuna Üzümcü ise, Hollanda'da yapılacak kampta çok iyi çalışarak lige en iyi şekilde girmek istediklerini ve bu sezon UEFA Kupası'na katılacak bir derece elde etmek istediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title