Haberler

Ankara: Gençlerbirliği 2 Maçlık Mağlubiyetin Ardından Galibiyetle Tanıştı

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nde İki Maçlık Mağlubiyet Serisinin Ardından 8. Haftada Denizlispor'u 3-1 Mağlup Etti.

Gençlerbirliği, Turkcell Süper Ligi'nde iki maçlık mağlubiyet serisinin ardından 8. haftada Denizlispor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Kulubü Başkanı İlhan Cavcav, üstüste alınan yenilgilerin ardından takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı olduğunu belirterek sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek ise Gençlerbirliği karşısında kötü bir oyun sergileyen futbolcularına büyük tepki göstererek, "Bütün takıma ceza vermeyi düşünüyoruz. Futbolcular akıllarını başlarına alsın. Herkes hangi takımda futbol oynadığının farkına varsın. Süper Lig'de mücadele eden bir takımın futbolcuları bu şekilde oynamaz" diye konuştu.

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iki maçlık mağlubiyet serisinin ardından Denizlispor'u mağlup ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Üst üste iki maç kaybedince çok eleştirildik. Biz iyi bir takımız. Bugün inançlı bir şekilde sahaya çıktık. Takımımdaki futbolcular her şeye layık. Maç boyunca koşup mücadele ediyorlar. Maç kaybetmeye de hakları var. Ben böyle bir takıma ve böyle oyunculara sahip olduğum için çok mutluyum. Futbolcularım bu galibiyetle kendilerine geldi. Bundan sonra çok daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzıbegiç, sahada çok kötü bir futbol sergilediklerini ifade ederek, "Lig başladığından beri en kötü futbolumuzu oynadık. Takımdaki 10 kişi de kötü oynayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Yediğimiz birinci golü hediye ederek maçı da rakibimize hediye etmiş olduk. Artık bazı şeyleri konuşma zamanı. Ortada iyi gitmeyen bir şeyler var. Kayseri Erciyesspor karşısında mükemmel oynayan bir takımın bir haftada bu kadar kötü oynaması mümkün değil. Önümüzdeki milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Kırmızı-Siyahlı futbolcular Mehmet Nas ve Eren, Denizlispor karşısında çok iyi bir futbol oynayarak galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar almak istediklerini söyledi.

Denizlispor'un genç oyuncusu İlkay da Gençlerbirliği karşısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini ve ilerleyen haftalarda takım olarak daha iyi duruma geleceklerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title