Haberler

Ankara: Geleneksel Cumhuriyet Balosu

Cumhuriyetin Kuruluşunun 83. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği (Dmedd) Tarafından Organize Edilen, Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Merkezi ve Ankara Palas Tarafından Desteklenen Geleneksel Cumhuriyet Balosu Ankara Palas Devlet Konukevi'nde Yapıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 83. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği (DMEDD) tarafından organize edilen, Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Merkezi ve Ankara Palas tarafından desteklenen geleneksel Cumhuriyet Balosu Ankara Palas Devlet Konukevi'nde yapıldı.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer'in himayelerinde gerçekleştirilen baloya, büyükelçi eşleri ve çok sayıda davetli katıldı. 'Ankara Palas'ın Unutulmaz Gecelerinden Sahneler' sergisinin açılış kokteyliyle başlayan baloya Cumhuriyet döneminin ilk yıllarının Türkiye'sinde kullanılan giysi ve aksesuarlar sergilendi. Balodan elde edilecek gelir DMEDD'nin eğitimi destekleme etkinlerinde kullanılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title