Haberler

Ankara: Gazi Üniversitesi'nde 1 Öğrencinin Vurulması

Gazi Üniversitesi'nde Karşıt Görüşlü Öğrenciler Arasında Çıkan Kavgada 1 Öğrencinin Silahla Vurulması, 2 Öğrencinin İse Darp Sonucu Yaralanmasının Ardından Polis Yoğun Güvenlik Önlemleri Aldı.

Gazi Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 1 öğrencinin silahla vurulması, 2 öğrencinin ise darp sonucu yaralanmasının ardından polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Gazi Üniversitesi girişinde karşı görüşlü 2 grup arasında çıkan kavgada Arslan O. isimli bir öğrenci iki ayağından silahla vurulmuştu. 2 öğrencinin de darp sonucu yaralandığı olayın ardından bazı öğrenci grupları Gazi Üniversitesi Hastanesi önünde toplandı. Çevik kuvvet ekipleri, hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Hastane önünde bekleyen öğrenciler Kürtçe ve Türkçe sloganlar attı. Darp sonucu yaralanan öğrencilerden birisi taburcu olurken diğer 2 öğrencinin tedavisinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hastane önünde bekleyen gruplar daha sonra slogan atarak Emek Ankara İstasyonu'na geçti. Bu sırada bir grup sağ görüşlü öğrenci "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle öğrenciler uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title