Haberler

Ankara: Gaffur Fanatizmi Kuaförlere de Sıçradı

Bir Televizyon Dizisinde Hayat Bulan Gaffur Tiplemesi, Ankara'da Bayan Kuaförlerine de Sıçradı.

Bir televizyon dizisinde hayat bulan Gaffur tiplemesi, Ankara'da bayan kuaförlerine de sıçradı.

Sanatçı Peker Açıkalın'ın bir televizyon dizisinde canlandırdığı "Gafur" karakterinin yaptığı etki, hızla yayılmaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü saç yaptırmak için kuaföre gelen müşteriler, büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara'da SheRa Hair Design Studio adlı bir kuaför bir televizyon dizisinde milyonları peşinden koşturan Gaffur karakterinden etkilenerek, Gaffur pijamaları ve meşhur Çakkıdı dansıyla müşterilerini yeni yıla hazırladı. Gaffur karakteriyle bütünleşen çizgili pijamalardan giyen kuaför çalışanları, müşterilerini yeni yıla neşeli bir şekilde hazırladı.

Kenan Doğulu'nun seslendirdiği "Çakkıdı" şarkısının çalındığı kuaförde, çalışanlar Gaffur'un kendine has dansını yaparak, müşterilerini kahkaya boğdu. Gaffur'un Çakkıdı şarkısında yaptığı meşhur dansıyla saç yapan kuaför çalışanı İsa Doğan, müşterilerin bu uygulamaya çok şaşırdığını daha sonra kendilerini de müziğin ritmine bırakarak dans ettiklerini söyledi. Doğan, müşterilerini memnun etmek için her zaman farklı bir uygulama yaptıklarını ifade ederek, yeni yıl için de Gaffur'u tercih ettiklerini söyledi.

Kuaför çalışanı Murat Uçar da hem müşterilerin hem de kendilerinin bu uygulamadan büyük zevk aldıklarını söyledi. 2007 yılı için hanımlara yeni saç modelleri hakkında tavsiyelerde bulunan Uçar da yeni yıla hareketli ve çok katlı saçların damgasını vuracağını söyledi. Uygulamadan memnun kalan bayan müşteriler de kendilerini müziğin ritmine bıraktı. Kuaföre geldiklerinde saç yaptırdıkları sırada beklemekten çok sıkıldıklarını söyleyen müşteriler de Gaffur pijamaları ve dansı eşliğinde saç yaptırmaktan keyif aldıklarını ifade ettiler. Kuaför çalışanı İsa Doğan saç yaptıktan sonra Gaffur'un kullandığı "Ölümüne kankayız", "Çok Süper Oldu", "Beni beğenmiyor musun" sözlerini de söylemeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title