Haberler

Ankara: Fortıs Türkiye Kupası 2. Kademe Kuraları Çekildi

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe Müsabakaları kuraları çekildi. 32 takımın tek maç eleminasyon sistemiyle oynayacağı karşılaşmalar 20 Eylül'de yapılacak.

Fortis Türkiye Kupası 2. kademesinde eşleşmeler bugün çekilen kuralarla belirlendi. Swiss Otel'deki kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyona Genel Sekreteri Nushet Kiper Bağış ve Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Asal ile kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekimine 1. kademe maçlarını kazanan 18 takım ile 2005-2006 sezonunu 5-15. sıralarda bitiren 11 Süper Lig takımı ve geçen yıl Süper Lig'e yükselen 3 takım katıldı. 32 takım, tek maç eleminasyon sistemiyle karşılaşacak. Maçlar, 20 Eylül'de oynanacak. Maçlarını kazanan 16 takım, Süper Lig'i geçen sezon ilk 4 sırada bitiren takımların da katılımıyla 4 grupta 5'erli takımlar halinde grup maçları oynayacak.

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe kuralarında eşleşmeler şöyle:

"Antalyaspor-Eskişehirspor

Gebzespor-Konyaspor

Bursaspor-Akçaabat Sebatspor

Keçiörengücü-Gaziantepspor

Sivasspor-Alanyaspor

Ankaraspor-Kasımpaşa

Orduspor-Kayseri Erciyesspor

Elazığspor-Ankaragücü

Bucaspor-Sakaryaspor

İstanbulspor-Vestel Manisaspor

Mardinspor-Kayserispor

Karşıyaka-Denizlispor

Gençlerbirliği-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Siirtspor-Çaykur Rizespor

Gençlerbirliği Oftaş-İnegölspor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title