Haberler

Ankara: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Wederson Savaşı

Ankaraspor'un Başarılı Sol Kanat Oyuncusu Wederson'a Galatasaray'ın Ardından Fenerbahçe de Talip Oldu. Sarı-lacivertli Kulüp, Wederson'u Ankaraspor'dan Resmen İstedi.

Ankaraspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Wederson'a Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de talip oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Wederson'u Ankaraspor'dan resmen istedi.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta yaptığı resmi teklifin ardından Sarı-lacivertli kulübün de Wederson'u bugün Ankaraspor'dan resmen istediği öğrenildi. Ankaraspor, Sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak yaklaşırken, Wederson'un transferinde önceliğin Galatasaray da olduğunu belirtti. Ankaraspor'un, Wederson'un transferi için Galatasaray'la anlaşamaması durumunda Fenerbahçe'nin teklifini değerlendireceği ve Sarı-lacivertli kulüpten golcü oyuncu Semih'in yanısıra bir miktar da para isteyeceği öğrenildi. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman'ın, sakatlanarak sezonu kapatan golcü oyuncu Mehmet Yılmaz'ın yerine Semih'in transfer edilmesine sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe yönetiminin, Wederson'un transferi için ısrarcı olduğu öğrenilirken, Sarı-lacivertli kulübün Galatasaray'ın verdiği paradan daha fazlasını Ankaraspor'a vermeye hazır olduğu iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title