Haberler

Ankara: Fenerbahçe Ülker, Casa Ted Kolejliler'i İkinci Yarıda Geçti

Fennerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi'nin 8. Haftasında Deplasmanda Casa Ted Kolejliler'i İkinci Yarıdaki Etkili Oyunuyla 85-66 Mağlup Etmeyi Başardı.

Fennerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda CASA TED Kolejliler'i ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 85-66 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Antrenörü Aydın Örs, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle maçı kazanmayı bildiklerini söyledi. Tecrübeli antrenör, haftada 3 maç yaptıklarını ve bu alışık olmadıkları temponun kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, "Oyun içinde yaşadığımız istikrarsızlık henüz takım oyunumuzun oturmadığını gösteriyor. Haftada 3 maç yapıyoruz. Bunun verdiği yorgunluk ve konsantrasyon eksiklikleri istikrarsızlığı getirebiliyor. Maç içinde yaptığımız müdafaa ve oyuncu değişikleri ile kenardan gelen oyuncularımızın katkılarıyla maçı kazanmasını bildik. Özellik 2. periyottan sonra oynadığımız oyun bize galibiyeti getirdi. Şimdi hafta içinde Euroleague'de Napoli takımıyla zorlu bir maç yapacağız. Hedefimiz Napoli maçında galibiyetle ayrılmak" diye konuştu.

Sarı-lacivertli basketbolcular İbrahim Kutluay, Ömer Onan, Damir Mrsic, Rasim Başak ve Zeki Gülay ise, CASA TED Kolejliler'in çok iyi bir basketbol oynadığını ifade ederek, zor da olsa maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ve hedeflerinin Euroleague maçında Napoli'yi yenmek olduğunu söylediler.

Öte yandan Fenerbahçe Ülker takımının kaptanı İbrahim Kutluay, yarın kalp ameliyatına girecek bir taraftara imzalı antrenman formasını hediye etti. Aort yetersizliği nedeniyle yarın kalp ameliyatına girecek olan Yakup Sağlam isimli Fenerbahçe taraftarına antrenman formasını hediye eden İbrahim Kutluay, sarı-lacivertli taraftara böyle hediyelerin önemli olmadığını söyleyerek, ameliyatının iyi geçmesi temennisinde bulundu. Yakup Sağlam ise, hediye karşısında çok duygulandığını belirterek, "Ben belki yarın ameliyat masasından kalkamam, ama Fenerbahçem inşallah Eurolegue'de gruptan çıkar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title