Haberler

Ankara Erzincanlılar Derneği Başkanı Seçen'den Vali Kahraman'a Ziyaret

Güncelleme:

Ankara Erzincanlılar Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Seçen, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ankara Erzincanlılar Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Seçen Vali Süleyman Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında Vali Süleyman Kahraman'a bilgi veren Mustafa Seçen, dernek olarak Ankara'da yaklaşık 50 bin Erzincanlıya hitap ettiklerini belirterek; "Dernek olarak öncelikli amacımız hemşerilerimizi bir araya getirmek, aramızda birlik ve beraberliği sağlayarak dayanışma ve yardımlaşma içinde olmaktır.Hemşerilerimizin Erzincan'la bağlarını güçlendirme, kültürümüzü yaşatma ve Erzincan'ı tanıtma gibi görevlerimiz olduğunu biliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Süleyman Kahraman, hemşeri derneklerinin özellikle büyük kentlerde hemşerileri buluşturma, ilimizin kültürünü yeni nesillere aktarma ve bu kültürü bulundukları illere bir motif olarak kazandırma açısından önemli bir görevi üstlendiğini dile getirerek; "Üstlendiğiniz görevlerden dolayı sizleri kutluyorum.Erzincan Valisi olarak her zaman sizlerin yanınızdayım. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor ve dernek faaliyetlerinizde başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title