Haberler

Ankara'dan Van'a Gönül Köprüleri Kuruyoruz" Projesi

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğan'da, "Ankara'dan Van'a Gönül Köprüleri Kuruyoruz" projesi kapsamında aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve AK Parti Ankara İl Teşkilatı'nın kenti ziyaret edeceğini bildirdi.

VAN - AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğan'da, "Ankara'dan Van'a Gönül Köprüleri Kuruyoruz" projesi kapsamında aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve AK Parti Ankara İl Teşkilatı'nın kenti ziyaret edeceğini bildirdi.

Soğan'da yaptığı açıklamada, AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile Van İl Başkanlığı'nın Gönül köprüsü projesi kapsamında 18 Haziran Pazar günü yaklaşık 50 kişilik bir heyetin Van'a geleceğini belirtti.

Van'ın tarihi bir kardeşliğe imza atacağını ifade eden Soğan'da şunları kaydetti:

"18 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde AK Parti Halkla İlişkiler ve STK'lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin, milletvekillerimiz, Ankara İl Başkanımız Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Sanayi Odası, Ankara MÜSİAD, belediye başkanları, ilçe başkanları ile 50 kişilik bir heyetle ilimize teşrif edecektir.

Gün içerisinde de İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı programlarımıza teşrif edeceklerdir. Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunacağımız heyetimizle, iş adamlarımız, STK'larımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bu vesile ile yine aynı gün Edremit ilçe merkezi belediyesinin İftar çadırında vereceğimiz iftar yemeğine tüm halkımız davetlidir."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title