Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı - Balıkesir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit evi Bandırma Kaymakamı Tuncay Sone'nin şehit evine gelişi Bandırma Kaymakamı Sonel, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Kutlu'nun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Kutlu'nun (33) yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit evi

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sone'nin şehit evine gelişi

Bandırma Kaymakamı Sonel, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Kutlu'nun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Kutlu'nun (33) yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon ve 6'ıncı Hava Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Kutlu'nun (33) Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşayan yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Günaydın Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde oturan şehidin eşi Seda Kutlu'nun babaannesi Hatice Gezen'in evine gelen Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon ve 6'ıncı Hava Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Gezen'e ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Mahallede oturan bazı vatandaşların balkonlarına Türk bayrağı astıkları görüldü.

Evli ve iki çocuk babası olan şehidin annesi Resmiye Kutlu ve eşi Seda Kutlu'nun olayın ardından Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

Şehit Mehmet Kutlu'nun cenazesinin yarın Bandırma'ya getirileceği ve öğle namazının ardından defnedileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay Sonel Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

title