Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu AK Parti'li Komisyon Başkanı, CHP'li Başkanvekili ve MHP'li üyenin ortaklaşa yaptığı açıklamayla saldırıyı lanetledi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Ak Parti'li Komisyon Başkanı, CHP'li Başkanvekili ve MHP'li üyenin ortaklaşa yaptığı açıklamayla saldırıyı lanetledi.

Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Komisyon Başkanvekili ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ile komisyon üyesi MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Ankara'daki terör saldırısını kınayan bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısıyla, ülke olarak yaşanılan acılara bir yenisinin daha eklendiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu olarak, gerçekleşen saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Vatandaşlarımızın yaşam hakkını, özgürlüğünü ve kişisel güvenliklerini hedef alan bu saldırı, insanlık onurundan nasibini almayanların işidir ve söylenecek her söz anlamını yitirmektedir. Her terör saldırısı, ülkemizin birliğine ve dirliğine yapılmış hain bir planın parçası olmaktan öteye geçemeyecektir. Her ne yolla olursa olsun ülkemizi karışıklığa sürükleyip, kaos çıkarma hayali kuranlar bunun sadece hayal ürünü olduğunu öğreneceklerdir. Teröre karşı millet olarak ortak cevabımız, dünyaya daha açık, demokrasisi daha güçlü bir Türkiye inşa etme mücadelesi olacaktır.

Terör, tarih boyunca yazılı hale getirilmiş olan temel hak ve hürriyetler ile insanlık onurunu, insanlığı hedef almaktadır. Dolayısıyla teröre verilecek en güzel yanıt, birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesidir. Terör olayları ile kamu düzenini bozmaya çalışan cinayet şebekeleri yaptıklarının hesabını mutlaka verecektir."

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Yeneroğlu Şenal Sarıhan AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title