Haberler

Ankara'daki Hain Saldırı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ankara’da, İnönü Bulvarı’nı Dikmen Caddesi’ne bağlayan Merasim Sokak’ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirtti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirtti.

Yaşanan bu hain saldırı sonucu 28 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 61 vatandaşında yaralandığını ifade eden Karaçanta, "Hiçbir zalim, hiçbir hain, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti, vatan hainlerinin alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Ankara'daki bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyorum. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden 28 vatandaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor; yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum" dedi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murtaza Karaçanta Dikmen Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title