Haberler

Ankara'daki Bombalı Saldırıda Ölen Genç Toprağa Verildi

Güncelleme:

Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden Canberk Bakış, Malatya'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Bakış'ın kardeşinin sözleri ise yürek yaktı.

Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısında Ankara'da hayatını kaybeden Canberk Bakış, Malatya'da gözyaşları ve feryatlar arasında toprağa verildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Terör saldırısında hayatını kaybeden 10 Malatyalıdan biri olan CHP Gençlik Kolları üyesi Canberk Bakış'ın cenazesi şehir mezarlığındaki işlemlerin ardından Beydağı Mahallesi'ndeki babaocağına getirildi. Burada eve getirilen cenaze için helallik alınırken yakınları sinir krizleri geçirdi. Helallik alınmasının ardından köy mezarlığına geçildi. Burada kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP ve HDP il yönetimi, CHP Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, HDP Milletvekili Adayı Aydın Erdoğan da katıldı.

KARDEŞİ TABUTU OMUZLADI

Kılınan cenaze namazı sonrası Canberk Bakış'ın babası yerel Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdullah Bakış tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Canberk Bakış'ın kız kardeşi Berivan Bakış'ta kardeşinin tabunu omuzlayarak onu son yolculuğuna uğurladı. Canberk'in ağabeyi Burak ile annesi Naime Bakış'ta güçlükle ayakta durabildiler.

"ÇIK ORADAN KARDEŞİM..."

Öte yandan cenaze evin önündeyken feryat eden Berivan Bakış, "Çık oradan kardeşim, orası sana yakışmıyor" diye ağıt yaktı.

Canberk Bakış'ın fenalaşan yakınları, ambulansta tedavi edildi.

MİTİNGE AYDIN'DAN GİTMİŞ

Bakış'ın bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi maliye bölümünü kazandığı, mitinge de öğrenim gördüğü Aydın'dan gittiği öğrenildi.

İşte cenaze töreninden kareler:


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beydağı Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

kafkas:

çocuklarınıza sahip olmazsanız. . . işte hdp sahip olur

22
13
yanıtYanıtla
vatan sever:

HDP-PKK Allah hepinizin belasıbı versin Siz ne iki yüzlüsünüz dagda terörist mecliste millet vekil Sokakta bonbacı oy ugruna bukadar insanı katlettin

24
7
yanıtYanıtla
HAKAN:

ALLAH BU ACIYI YAŞATAN VE BU NA SEVİNENLERİ AYNI ACI ONLARA YAŞAT

19
9
yanıtYanıtla
derbeder:

OLAN YİNE GARİBANIN ÇOCUGUNA OLDU NEİŞİN VARDI ORDAKİ BU MEYDAN KANLI MEYDAN DİYE BARIŞMI OLUR ERMENİ OYUNUNA GELMİŞİN

19
6
yanıtYanıtla
gulayMobil-ANDROID:

gencligine yazik evladim birakin su partileri gencliginizi yasayin dunyaya birbirimizi oldurmek icin gelmedik hayat zaten kisa

18
0
yanıtYanıtla
kkk:

bu meydan kanlı meydan ölürem kızlar naz eyleme :)

7
9
yanıtYanıtla
WANLI:

YA RABİM KİM BUNU YAPMIŞSA DESTEK VERMİŞSE SEVİNİYORSA YA RABİM ONLARIN EVİNEDE ATEŞ DÜŞSÜN

6
1
yanıtYanıtla
...............:

çok iyi oldu bunlara kendı kendılerını patlattılar ne güzel oldu asker ölmesinde bunlar gibi pkk ölsün çok iyi oldu göz yaşı döken yakınları anası babası zamanında iyi yetiştirecektin evladını devlete millete düşman yetiştirirsen şimdide böyle aglarsın ha sizin aglamanız çok önemli degil polis asker anaları aglamasında SİZ AĞLAYIN

4
2
yanıtYanıtla
akp:

Patlamada masum olan insanlara allah rahmet eylesin vatani milleti yikmak bolmek isteyen art niyetli insanlarinda atesi bol olsun

6
0
yanıtYanıtla
...............:

RAHMET OKUMAYIN ŞU YANDAŞLARA TERÖRLERE

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title