Haberler

Ankara'da Yaz Tatili Artık Daha Keyifli

Güncelleme:

Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı'nın Yaz Spor Okulları başlıyor.

Bugüne kadar 60'ı burslu 100 sporcu yetiştiren Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı'nın Yaz Spor Okulları, bu tatil döneminde de çocukları tenis, futbol ve basketbolla buluşturacak. Çocukların sporla zararlı davranışlardan uzaklaşarak, enerjilerini olumlu alanlara kanalize edebildiğini vurgulayan Vakfın Gönüllü Teknik Danışmanı Birol Vural, "Çocukların hem gelişmesini, hem eğlenmesini istiyoruz" dedi.

Ankara Mamak'ta 9 yıldır faaliyet gösteren Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı, çocuklara Ankara'da keyifli bir yaz tatili imkanı sunuyor. Çankaya'ya çevre yolundan araçla 10 dakika mesafede bulunan tesislerinde spor eğitimlerinin yanı sıra satranç, drama, ritim eğitimi ve dans etkinlikleri düzenleyen Vakıf, ayrıca Yaz Spor Okulları'nda çocuklara eğitsel oyunlar, zeka oyunları oynama, film izleme ve kitap okuma ortamları da sağlıyor.

Her günçeşitli oyun ve yarışmalarla hoşça vakit geçiren çocukların beslenmelerine de özel önemverenVakıf, doyurucu öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı ile de çocukların sağlıklı gelişimini de amaç ediniyor.

Spor yaparken eğlen…

Okulların tatile girmesiyle 15 Haziran'da 3'er haftalık dönemler halinde hafta içi 09.30 -17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı Yaz Spor Okullar, deneyimli eğitimciler tarafından yönetiliyor.

Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı'nın Gönüllü Teknik Danışmanı Birol Vural, çocukların bedensel, ruhsal, zihinsel ve duygusal yönden gelişimlerine katkı sağlamayıilke edindiklerini söyledi. Sporun çocuklarda tutum, davranış ve algı becerilerini geliştirdiğini belirten Vural, "Çocuklarsporla zararlı davranışlardan uzaklaşarak, enerjilerini olumlu alanlara kanalizeedebiliyorlar. Çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de gelişmesini hedefliyoruz" diye konuştu.

Yaz Spor Okulu'nda her türlü ekipman ve malzemelerin Vakıf tarafından sağlandığını belirten Vural, çocukların sadece spor kıyafeti ve spor ayakkabı giyerek gelmelerinin yeterli olacağını belirtti.

Ankara'nın en modern spor kompleksi

Toplam 17 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve Ankara'nın en modern spor komplekslerinden biri olan Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı Spor Okulları'nın, 3 açık ve 3 kapalı tenis kortu, açık basketbol sahası, kapalı futbol sahası, 70 metrekarelik çok amaçlı etkinlik salonu ve ayrıca 6 tane etkinlik alanı bulunuyor.

Çocuklar açısından önemli olan temel hareket becerileri gelişim kursları, her yaştan bireylere yönelik hafta içi ve sonu tenis kursları veren, yaz dönemlerinde her yaştan çocuğa yönelik Yaz Spor Okulları olan Vakıf,Performans Tenisçi programı ile geleceğin başarılı tenisçilerini yetiştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Mamak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title