Haberler

    Ankara'da Yarı Final Randevusu

    Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

    Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek.

    Vodafone Park'ta oynanan çeyrek final ilk maçında rakibini 3-1 mağlup eden siyah-beyazlılar rövanş mücadelesinde tek farklı yenilgilerin yanı sıra birden fazla gol attığı iki farklı mağlubiyetlerde de yarı finale yükselen taraf olacak. Gençlerbirliği'ne ise 2-0'lık galibiyet veya 4-1, 5-2 gibi üç farklı bir skor gerekiyor. Bu arada Başkent ekibinde sakatlıkları bulunan Elvis Manu, Nihat Şahin ve Serdar Özkan maçta forma giyemeyecek.

    Vagner Love sahaya

    Kartal, Gençlerbirliği ile oynayacağı kupa rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde medyaya kapalı gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

    Beşiktaş kafilesi akşam saatlerinde özel uçakla Ankara'ya giderek kampa girerken, Güneş'in kupa randevusunda Negredo'yu yedeğe çekerek yeni transfer Vagner Love'ı 11'de sahaya süreceği ifade edildi. Kaleyi Tolga'ya teslim edecek olan siyah-beyazlı hocanın, tedavilerine devam edilen Atiba ve Tosic'in yokluğunda Pepe ve Quaresma'yı da yedek soyundurması bekleniyor.

    Beşiktaş'ı Ankara'ya gelişinde bir grup taraftar coşkuyla karşıladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Gençlerbirliği Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title