Haberler

Ankara'da Tunatan Gururumuz Oldu

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Düzenlenen "Sakarya Tanıtım Günler"Ne Islama Köfte Ve Kabak İle İddialı Giren Tunatan; Açılış Töreninde Başta Protokol Olmak Üzere Yerli Ve Yabancı Turistlerin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı.

Ankara atatürk kültür merkezi'nde düzenlenen "sakarya tanıtım günler"ne ıslama köfte ve kabak ile iddialı giren tunatan; açılış töreninde başta protokol olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Tanıtım töreninde adeta Sakarya fırtınası estiren Tunatan bu işin nasıl yapılması konusunda herkese de örnek oldu.

Protokol Tunatan Standında

Sakarya'nın ürettiği ürünleri ile şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtılması amacıyla bu yıl 22-25 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde ilki gerçekleştirilen "Sakarya Tanıtım Günleri"nde üç adet büyük stant açan Tunatan; açılış töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Ayşenur İslam, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, , İzmir Valisi Cahit Kıraç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara Belpast Genel Müdürü Aziz Duran, Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ile çok sayıda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Kabaklava"Ya Yoğun İlgi

Dört gün süren "Sakarya Tanıtım Günleri" için Sakarya'nın tanıtımı için 50 bin TL harcama yaparak, görevlendirdiği 20 personeliyle birlikte hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Tunatan; açtığı birinci 50 m² stantta kendi üretimini yaptığı "Sakarya Yöresel Ürünleri"ni özelliklede Kabakzade, Kabak lokumu, Kabak Cezeryesi, Kabak Kemane gibi bir çok yöresel ürünlerin tanıtımı yapıyor. İkinci 50 m² stantta ise kabak tatlısı çeşitleri ve yeni üretilen kabaklava halkın beğenisine sunan Tuna tan; üçüncü stantta ise kurduğu 60 kişilik restorantta Islama Köfteyi, misafirlere tanıtarak, satışını yapıyor.

Islama Köftemiz Tanıtım İçin Yararlı Olmuş Ankara'daki Sakarya Tanıtım Günleri'nde açtiği ıslama köfte salonunda tüm protokol mensupları ıslama köfte ve kabak tatlısı yediler. beklenilenin üzerinde ilgi gördüklerini belirten İşadamı Tuna Tan; "Sakarya'nın tanıtımında her zaman yerini alan Tunatan, Ankara'da da hiçbir fedakarlıktan çekinmiyor.

Burada, hem şehrimizi hem de firmamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu seneki etkinlikte Islama Köftemizinde olması, Sakarya'nın tanıtımı için yararlı olmuştır. Sakarya Tanıtım Günleri'nde Ankara'lıların gönlünde taht kurduğumuza inanıyoruz" diyerek, duygularını paylaştı. (Levent CANDAN

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title