Haberler

Ankara'da Silahlı Suç Örgütüne Eş Zamanlı Operasyon 17 Gözaltı

Ankara'da silahlı suç örgütüne eş zamanlı operasyon 17 gözaltıMuhammet BAYRAMANKARA,(DHA)-ANKARA ve çevresinde son yıllarda yaralama, tehdit, şantaj, silahlı saldırı, silahlı yağma, çek senet tahsilatıve kundaklama gibi birçok eylemler ile halkın üzerine panik ve korku salarak menfaat...

Ankara'da silahlı suç örgütüne eş zamanlı operasyon 17 gözaltı

Muhammet BAYRAMANKARA,(DHA)-ANKARA ve çevresinde son yıllarda yaralama, tehdit, şantaj, silahlı saldırı, silahlı yağma, çek senet tahsilatıve kundaklama gibi birçok eylemler ile halkın üzerine panik ve korku salarak menfaat sağladıkları tespit edilen organize suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde polis ekipleri, Mafya Babası Uzun Ahmet lakabı ile tanınan şahsın çocukları olan ve 'Çınarlar gurubu' olarak Ankara Haymana ve Polatlı'da suç işleyen silahlı örgüt üyesi olan şüphelileri yaklaşık 10 aydır teknik ve fiziki takibe aldı. Elde edilen deliller ile birlikte operasyon kararı alan Polatlı Emniyeti bu sabah şafak vakti Ankara Özel Harekat Polis timlerinin de katılımı ile 27 ayrı adreste eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, silahlı suç örgütü lideri ve üyelerinin aralarında bulunduğu toplam 17 şüpheli şahıs gözaltına alındı, Operasyon sonucu suç örgütü çökertildi. Yapılan operasyon sonucu örgüt mensuplarının işyerleri, evleri ve otolarında yapılan aramalarda 10 adet tabanca, 5 adet tüfek ile bu silahlara ait çok sayıda da mühimmat ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara DHA 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title