Haberler

Ankara'da 'Olağanüstü' Pazartesi! Erdoğan, MİT Müşteşarı'nı Kabul Etti

Güncelleme:

Bugün yoğun bir görüşme trafiği olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müşteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Ardından ise Akar'la görüştü.

97 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Ankara hızlı bir görüşme trafiğine şahit oluyor.

BAKAN VE MÜDÜR'LE 1.5 SAATLİK ZİRVE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Selami Altınok'u kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz de bulundu. Kabul, 1 saat 45 dakika sürdü.

MİT MÜSTEŞARI'NI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Müşteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.

AKAR CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYE'SİNDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, yaklaşık bir saat sürdü.

OLAĞAN GÖRÜŞME PERŞEMBE GÜNÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, söz konusu görüşmeleri olağan günü olan perşembe yerine yaşanan olağanüstü gelişmeler nedeniyle pazartesi yapacak olması dikkat çekici.

BAŞBAKAN'I DA AĞIRLAYACAK

Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı görüşecek.

HEM MYK, HEM BAKANLAR KURULU

Başbakan Ahmet Davutoğlu da, partisinin genel merkezinde AK Parti MYK Toplantısı'na, Çankaya Köşkü'nde de Bakanlar Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selami Altınok Hakan Fidan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Zaza:

Kımın üstüne atacaklar dıye topluyor katıler toplantısı

16
12
yanıtYanıtla
RemziMobil-IOS:

En güzel yaptıgınız iş birbirinizi kabul etmek zırva yapmak toplanmal

15
8
yanıtYanıtla
Bozoklu haluk:

Icinde bulunduğu durumdan nasıl çıkarım diye çabalıyor. Ama rte ve pkk döktüğü kanda boğulacak.

13
9
yanıtYanıtla
.....:

bozuklu haluk sende yalamanın tekisin belli

yanıt0
yanıt1
hammurabi:

devlet gücü azalırsa terör kısa sürede devletin yerini alır ve her yeri kan gölüne çevirir.

17
1
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Bu protestolar, bu olayı gerçekleştirenlerin ekmeğine yağ sürüyor!. . Nedir bu AK PARTİ düşmanlığı!. . AK PARTİ''ye vuracaksanız bu olayları yapmanıza gerek yok!. . Farklı metotlar bulun artık! Yazık, çok yazık!. .

0
3
yanıtYanıtla
dara:

7 / 10 Gün Önce İç Buçuk Saat Görüşmüşlerdi. . Hasılatın Bilançosunu Çıkarmak İçin Toplanmışlar. . Gelecek Eylem ( belki de AKP veya MHP ye yapılacak Yön Değiştirme Algısı ile ! ) için Çabuk Anlaşmışlar . .

3
0
yanıtYanıtla
tc:

Bu adamda untanma kalmamış başka bir ulke olsaydı bunlar hepsi istifa ederdi daha dune hac emniyetini bize versin diyorlardı ama ankarayı koruyamıyorlar çekin gidin yeter artık

2
0
yanıtYanıtla
ömer:

Ülkeyi ne hale soktunuz. . . , insan degilsiniz siz,

2
0
yanıtYanıtla
beyaz sayfa:

hakan fidan, bu ülkenin hükümetten sorunlu resmi başbakanı olmadığı için gayrıresmi başbakan ve başkanıyla sultanla görüşüyor.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title