Haberler

Ankara'da Muhtar 3 Kişiyi Silahla Vurdu

Güncelleme:

Ankara'nın Haymana ilçesinde çıkan tartışmada sopa darbeleriyle yaralanan muhtar, silahıyla 3 kişiyi vurdu.

Ankara'nın Haymana ilçesinde çıkan tartışmada bir muhtar silahıyla 3 kişiyi yaralarken, muhtar da çeşitli yerlerinden sopa darbeleriyle yaralandı.

SOPAYLA DARP EDİLEN MUHTAR SİLAHINA SARILDI

Edinilen bilgiye göre, Haymana ilçesi Kızılkoyunlu Mahallesi'nde henüz belirlenmeyen bir sebeple mahalle muhtarı ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi ile çıkan kavgada sopa ile darp edilen muhtar H.T., belindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı. Çevredeki esnaf durumu hemen ilgili yerlere bildirdi.

Ankara'da Muhtar 3 Kişiyi Silahla Vurdu

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri sopa darbeleriyle yaralanan muhtar ve muhtarın silahla yaraladığı 3 kişiyi Haymana Devlet Hastanesine kaldırırken, polis ekipleri olayın yaşandığı yerde, jandarma ekipleri de hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hayati tehlikeleri olan yaralılar, jandarma eşliğinde Ankara'nın çeşitli hastanelerine nakledildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haymana Ankara 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

hakan:

60 bin muhtar var 1650 lira asgari ücret veriyor devlet çarpın toplam parayı görün. sene 2108 hala muhtarlık ???? tamamen arpalık muhtrarı zaten yerinde bulmazsınız. artık kaldırılması gerekiyor e devlet dene şey var artık. cimere dilekçe versin herkes

11
0
yanıtYanıtla
No Gun:

Muhtarlarda silahin ne isi var. Ulkede malesef deli gibi bi silahlanma var. Adaletin olmadigi yerde bi de silah kullanmak iyi cesaret.

6
4
yanıtYanıtla
veli yıldız:

ülkemizde işlenen cinayetlerde ve yaralamalarda kullanılan silahların 95''i ruhsatsız kaçak silahlar ile işlenmiş, eğitim şart

yanıt0
yanıt0
İSİM:

muhtar bu cesareti kimden buluyor. madem saldırı yapıldı hukuktan yardım istesene.

1
9
yanıtYanıtla
yurtaş:

belliki sopa darbeleri canına tak etmiş. ziherem hugugu deyip mıhlamış muhtar.

yanıt0
yanıt0
DOST BAŞA KUZGUN LEŞE..:

Gasabanını şerifi , '''' 3 kişiye hey dostum burda yabancıları pek sevmeyiz, size gün batımına kadar süre gasabamdan defolun demiş'''' , tabi yabancılarda boş değil şerifinde ne kadar hızlı silah çetiğinden bihaberler o arada olanlar olmuş !!!

8
0
yanıtYanıtla
hellooo:

muhtarlıklar kalksın devlete yük hiç bir getirileri yok vatandaş herşeyi biliyor

6
0
yanıtYanıtla
Hikmet:

Muhtara ceza verilmemeli, kendini savunmuş, durup sopalarla dayak yiyip ölmeyi bekleyemez ya!

5
1
yanıtYanıtla
46:

Muhtar silahina guvenmis

1
3
yanıtYanıtla
Kadıköy:

3 kişiyse silah kullanmak caizdir. Aferin muhtar.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title