Haberler

Ankara'da "Modern Hayat"In Çıtası Yükseliyor

Yıllardır tasarladığı konutlarla adı tecrübe ve güvenle özdeşleşen Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığı, İncek'te hızla yükselen yeni projesi Atabilge Aka ile Ankara'da modern hayatın çıtasını daha da yükseltiyor.

Ankara'nın cazibe merkezi olmayı sürdüren İncek bölgesinde Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen Atabilge Aka Konutları konumu, inşaat kalitesi, sosyal imkanları, güvenlik ve teknolojik altyapısı ile Başkent'te oldukça konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Ankara'nın kentsel gelişimde en gözde yeri olan Beytepe-İncek bölgesinin en kıymetli lokasyonunda yapımı hızla süren Atabilge Aka Konutları'ndan hem Eskişehir Yolu'na, hem de İncek Bulvarı'na kolay ulaşım sağlanabiliyor. Alanında önemli başarılara imza atan mimarlar tarafından tasarlanan projede sıra dışı pek çok ayrıntı bulunuyor. Her biri özenle seçilmiş malzemelerle donatılmış dairelerde, üst düzey bir yaşam konforu dikkat çekiyor. 7 blokta 884 daireden oluşan projede 3+1 daireler 149 metrekare, 4+1 daireler 192 metrekare, 5+1 daireler ise 302 metrekare olarak planlandı. 5+1 daireler 28 ile 33 katlar arasında yer alıyor. Sunduğu yüksek hayat standardı ve konfora kıyasla daire fiyatları ise mütevazı kalıyor.

"MODERN HAYATIN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR"

Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, Atabilge Aka Konutları'nın en son inşaat teknolojisi ile üretildiğinin altını çizerek, proje hakkında şu bilgileri verdi:

"Atabilge Aka'da yer alan tüm daireler hayatın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Modern çizgilerle fonksiyonel detayları hem sizin hem çocuklarınızın düşlediği yaşam için bir araya getirdik. Bütün mekanları hayatın ne kadar konforlu yaşanabileceğini göstermek için tasarladık. Otomasyon ve kamera sistemleri ile desteklenmiş 24 saat canlı güvenlik ve kontrollü giriş sağlanacak. Her köşesinde birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesini fark edeceğiniz projede çocuklarınız ve siz her mevsim mutlu olacaksınız."

Atabilge Aka Konutları sosyal imkanları ile de sektörde çıtayı bir hayli yükseltiyor. Deprem, Yangın ve Yalıtım Yönetmeliklerine uygun olarak imal edilen dairelerde kış bahçesi, çamaşır odası, depo/kiler, ebeveyn banyosu ve giyinme odası gibi unsurların yanında her daire için kapalı otopark ve birçok farklı imkanlar da yer alıyor. Site içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, plates salonu, tenis kortu, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, cep sineması, halı saha bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemi ile ısınacak Atabilge Aka projesinde ısı pay ölçer sayesinde herkes tüketimi oranında ödeme yapacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title