Haberler

Ankara'da Korkutan Yangın (2)

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir sunta kesim atölyesinde çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir sunta kesim atölyesinde çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çevredeki dükkanlara sıçrayan yangında 6 dükkanda büyük çapta hasar meydana geldi. İş yeri sahipleri, yangına kendileri müdahale etmek isteyince itfaiye erleri ile aralarında gergin anlar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Siteler Onay Sokak'ta bulunan bir sunta kesim atölyesinde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dükkan sahibinin iftar saati olması nedeniyle evine gittiği öğrenilirken, yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İş yerinde yanıcı malzemelerin bulunması ve alevlerin suntalara sıçramasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Yangına müdahale etmekte zorlanan itfaiye erleri, takviye ekip istedi. Yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki işyerlerinin çatısına sıçradı. İtfaiye ekipleri, diğer dükkanların çatısına çıkarak alevlere müdahale etti. Ekmek tekneleri yanan işyeri sahipleri, yangına kendileri müdahale etmek istedi. İtfaiye ekiplerinin elinden hortumu alan işyeri sahipleri ile itfaiye erleri arasında gergin anlar yaşandı.

Yangının diğer dükkanlara sıçramasına sinirlenen bazı vatandaşlar, çatıda bulunan sandalyeleri itfaiye ekiplerine fırlattı. Yangını izleyen çok sayıda vatandaş ise cep telefonlarıyla, çatı ve balkonlara çıkarak yangını görüntüledi. Yaklaşık 3 saatte söndürülen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 6 dükkanda büyük çapta hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altındağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title