Haberler

Ankara'da Elektrik Kesintisi

Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Çubuk ve Akyurt İlçelerinde, Elektrik Bakım ve Arıza Giderme Çalışmaları Sebebiyle, 5 Kasım Cuma Günü Elektrik Kesintisi Yapılacak.

Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Çubuk ve Akyurt ilçelerinde, elektrik bakım ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, 5 Kasım Cuma günü elektrik kesintisine gidilecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ.'den yapılan yazılı açıklamada, programlı elektrik bakım, onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları sebebiyle, Çankaya, Keçiören, Çubuk ve Akyurt ilçelerinde, Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Buna göre elektrik kesintisine gidilecek yerler şöyle:

-ÇANKAYA İLÇESİ-

Çankaya ilçesine bağlı Yalım, Beykoz Sokaklar ve John Kennedy Caddesi'ne, tesis çalışması nedeniyle, Zülfikar Sokak ve civarına hatları yeraltına alma çalışması nedeniyle, Cuma günü, 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, arasında enerji verilemeyecek.

-KEÇİÖREN İLÇESİ-

Keçiören ilçesine bağlı Bademlik Mahallesi, Bademlik Yolu Caddesi, Zeytinlik Sokak, Banker Sokak, 1162. Sokak ve civarında, şebekede tadilat çalışması nedeniyle Cuma günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

-ÇUBUK İLÇESİ-

Çubuk ilçesine bağlı Y. Çavundur ve Direkli Mahallelerinde, bakım çalışması nedeniyle Cuma günü 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

-AKYURT İLÇESİ-

Akyurt ilçesine bağlı Güzelhisar Merkezi'ne de bakım çalışması nedeniyle Cuma günü 09:00 ile 15:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. (ANKA)

(ALP/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title