Haberler

Ankara'da eğlence mekanlarına yönelik denetim

Güncelleme:

Ankara'da eğlence mekanlarına yönelik denetim Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan eğlence mekanlarına yönelik bin polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Ankara'da eğlence mekanlarına yönelik denetim

ANKARA - Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan eğlence mekanlarına yönelik bin polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Çankaya İlçesinde bulunan eğlence mekanlarında yapılan denetim gerçekleştirildi. Çeşitli birimlerden 300 ekipten oluşan 1000 polisin katıldığı uygulamalarda eğlence mekanları, kafeler, iş yerleri ve ara sokaklarda denetim yapıldı. Denetim kapsamında çok sayıda kişinin kimlik bilgileri sorgulandı, kurallara uymadığı belirlenen birçok iş yerine de idari para cezası kesildi. Çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişi gözaltına alınırken, polis ekipleri hatalı park yapanlara ise cezai işlem uygulayarak otomobilleri otoparka çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Çankaya Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title