Haberler

Ankara'da camiler, koronavirüs nedeniyle boş kaldı

ANKARA'da koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerde cuma namazı kılınmadı.

ANKARA'da koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerde cuma namazı kılınmadı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aldığı karar ile cuma namazında camiler kapalı tutuldu. Ankara'da polis ekipleri, öğle saatlerinde camilerin çevresinde önlem aldı. Başta Kocatepe Camii olmak üzere Başkent'teki tüm camiler, kapalı olup olmadığı yönünde kontrol edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kararından haberi olmayan bazı vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte camilere gitti. Kapıda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kararına ilişkin yazıyı gören vatandaşlar, koruyucu maskeler ile görev yapan polisleri de uyarısıyla geri döndü.

Öte yandan Hacı Bayram Veli Camii'nde öğle ezanının okunması ardından, "Ev veya iş yerimizde öğle namazını kılıp, milletimizin karşı karşıya bulunduğu bu salgın hastalıktan korunması için lütfen dua edelim" uyarısı yapıldı.

Görüntü dökümü:

Kocatepe Camii'nden drone görüntüsü

Kocatepe Camii'nden görüntüler

Güvenlik önlemleri

Hacı Bayram Veli Camii'nden görüntü

Genel detay

Haber-Kamera:  Fatih POYRAZ-Harun ÖZALP-İbrahim KÖRDEMİRCİ/ANKARA,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Kocatepe Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title