Haberler

Ankara'da Bilgisayar Mağazası Soygunu

Ankara'da Bir Bilgisayar Mağazasına Giren Kar Maskeli Hırsızlar Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Görüntülendi.

Ankara'da bir bilgisayar mağazasına giren kar maskeli hırsızlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Pursuklar'da bir bilgisayar mağazasına kapı camını kırarak giren kar maskeli 5 hırsız, içerideki elektronik eşyaları alarak kaçtı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda zanlılardan 3'ü yakalandı. İHA muhabirine bir açıklama yapan işyeri sahibi İsmail Çağlar, sabah 07.15 sıralarında bir otomobille gelen hırsızların kapı camını kırarak içeri girdiklerini belirterek, yaklaşık 35 saniye içinde 6 bin YTL değerindeki elektronik malzemeyi çaldıklarını söyledi. Daha önce de bir kez soyulduklarını kaydeden Çağlar, aldıkları güvenlik önlemlerine ek olarak bekçi tuttuklarını ve kepenk yaptırdıklarını kaydetti. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada zanlılardan T.D, Y.G ve küçük yaştaki Ü.L. yakalandı. Diğer 2 zanlı ise aranıyor. Yakalanan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

(BC-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title