Haberler

Ankara'da Bedeli Askerlik Yapanlar Yemin Edip, Terhis Oldu

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda bedelli olarak 21 gün silah altına alınan 2 bin 475 asker, yemin ettikten sonra terhis oldu.

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda bedelli olarak 21 gün silah altına alınan 2 bin 475 asker, yemin ettikten sonra terhis oldu. Törende, Ankara Kulübü Seğmen ekibi tarafından halkoyunları gösterisi yapıldı. Bedelli Askerlik 2'nci Celp Dönemi kapsamında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda silah altına alınan ve 3 haftalık eğitimlerini tamamlayan 2 bin 475 asker için yemin töreni düzenlendi. Törene, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanı Albay Burç Pekin ile asker aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 2 bin 475 asker, iki grup halinde yemin etti. Ardından birliğe ilk katılan piyade er Ersoy Kılıç, yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra eğitimde, sporda ve atışta başarılı olan 8 askere Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanı Albay Burç Pekin tarafından başarı belgesi ve hediye verildi. Albay Pekin, daha önce aynı birlikte askerlik yapan erlerin, babalarına ve dedelerine de hediye verdi. Ankara Kulübü Seğmen ekibi halkoyunları gösterisinin ardından askerler marşlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Tören sonrası, 21 gün bedelli askerlik yapan erler aileleriyle buluştu. Askerler, aile yakınlarına sarılarak hasret giderdi. Askerler, yemin töreni sonrası heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title