Haberler

Ankara'da 9 Araca Çarpan Alkollü Sürücü, "Burada Viski Yok mu?" Diyerek Serzenişte Bulundu

Güncelleme:

Ankara'da, sürücüsünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen otomobil, park halindeki 9 araca çarptı. Aracı hasar gören bir kişi, sürücünün, "Burada viski yok mu?" dediğini iddia etti.

Ankara'da, sürücüsünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen otomobil, park halindeki 9 araca çarptı. Sürücü K.M. yaralandı. Aracı hasar gören kişi, sürücü K.M.'nin "Burada viski yok mu?" dediğini iddia etti.

Ankara'da 9 Araca Çarpan Alkollü Sürücü, Kaza Yerinde 'Burada Viski Yok Mu?' Dedi

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ, 9 ARACA ÇARPTI

Kaza, saat 22.30 sıralarında Yenimahalle ilçesi Alparslan Türkeş Caddesi'nde meydana geldi. K.M. yönetimindeki 06 THB 12 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu park halinde bulunan dokuz araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle dokuz araçta da maddi hasar oluşurken, otomobil ise orta refüje çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de kazada yaralanan, alkollü ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen K.M.'yi yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesi'ne kaldırdı.

Ankara'da 9 Araca Çarpan Alkollü Sürücü, Kaza Yerinde 'Burada Viski Yok Mu?' Dedi

"ADAM ALKOLLÜYMÜŞ EHLİYETİ DE YOKMUŞ"

Kazada aracında hasar oluşanlardan Yunus Emre, "Adam alkollüymüş ve ehliyeti de yokmuş. 'Burada bir viski yok mu' diye söyleniyordu. Benim 2 tonluk aracımı kaldırıma atmış. Ne kadar hızlı olduğunu düşünemiyorum" dedi. Kaza sonrası polis ekipleri inceleme başlattı.

Ankara'da 9 Araca Çarpan Alkollü Sürücü, Kaza Yerinde 'Burada Viski Yok Mu?' Dedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Dayııı:

Dayısı vardır bişey olmaz. Hep öyle değil mi Türkiye de adalet ezilen dışlanan hprlanan hep gariban halk değil mi?

13
5
yanıtYanıtla
EMNIYET:

Var var burda wisky var karini ver sana 10 sise wisky vereyim pezemek cocuklar evde ac karin seni bekliyor birde devlete küfür edersin gecinemiyorum diye asgari ücret 200 lira olsun bakaöim wisky alabiliyormusun

6
12
yanıtYanıtla
Batmanli ali:

Bu zehiri içki içen akılanmiyor öldüğü zaman cehenem ateşi hazir onlara

4
8
yanıtYanıtla
sibel:

Batmanın gazabı robin nerde

yanıt5
yanıt0
Angaralı:

Alkol alıp direksiyona geçmeyin.... Viskiniz yoksa oda sizin ayıbınız..

6
5
yanıtYanıtla
orhancı:

volvodur

3
5
yanıtYanıtla
volkan:

Başka Ülkede yaşayamam

6
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

ehliyetine el konulsun diyecem ehliyeti de yokmuş.

6
0
yanıtYanıtla
Mutlu:

Aynen dayı

1
3
yanıtYanıtla
M.Y:

Bilardo oynamış ..

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title