Haberler

Ankara'da 37 Cana Kıyan PKK, Brüksel Saldırısını Kınadı

Güncelleme:

Karayılan, IŞİD'in Brüksel'de gerçekleştirdiği bombalı saldırıları kınadı. Mesajında "Belçika halkı bu vahşi saldırı karşısında toparlanacak ve gereken cevabı verecektir" dedi.

Binlerce insanın ölümünden sorumlu olan PKK'nın sözde liderlerinden Murat Karayılan, Brüksel'deki IŞİD saldırıları sonrası kınama mesajı yolladı.

"BRÜKSEL'DEKİ SALDILARLARI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ankara'da Merasim Sokak'taki intihar saldırısıyla 37 kişinin ölümüne neden olan PKK'lı Karayılan'ın mesajı şöyle:

"Bakın; IŞİD, bugün Brüksel'de vahşi bir şekilde sivil insanları hedef yaptı. Haberlere göre 34 kişi yaşamını yitirmiş, birçok kişi de yaralanmış. Öncelikle bu vesileyle tüm Belçika halkına başsağlığı diliyor ve bu insanlık dışı saldırıyı da şiddetle kınıyorum. İnanıyorum ki Belçika halkı bu vahşi saldırı karşısında toparlanacak ve böylece gereken cevabı verecektir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan Belçika Brüksel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (21)

Anti-AKP:

Haberi okudum, devaminda diyorki, brüksel saldirisinin arkasinda arastirilsin muhakkak erdogan ve akp cikacaktir. evet dogru bir tespit, yüzlerce video izledik medyada, asker isid kolkola. Türkiye Hastanelerinde tedavi ettirilmeleri, yapilan silah yardimlari vs vs. simiye kadar isidin eylemleri sadece kürtlere, alewilere ve turistlere yönelikti. AKP kendi yapamadigini iside yaptirdi

17
17
yanıtYanıtla
vatansever:

hadi lan ordan bomzai mi içtin.

yanıt12
yanıt6
ANTİ AKTROL:

AKTROLLER VE FAŞİST MAHLUKLAR HAVLARDA HAVLAR

2
25
yanıtYanıtla
AYLAK:

Aynı toprak üstünde aynı kültürü aynı dini paylaştıkları insanları öldürüyolar sonra brüksel deki saldırıyı kınıyorlar ! İhanetin kompleksin ahlaksızlığın ulaştığı son nokta. Eli kanlı katiller '' tencere dbin kara '' mı diyo işid e

23
0
yanıtYanıtla
kim besliyor:

isidi besleyen büyüten destekleyen türkiye, katar ve suudi arabistandir. Bunu artik bilmeyen duymayan yok. türkiyenin brüksel saldirisini kinamasi cok ama cok komik:))

yanıt44
yanıt23
KÖYLÜ:

KENDİ HALKINI. . . . KENDİ ARKADAŞINI. . . KÖYLÜSÜNÜ . . . MEMURUNU. . . ASKERİNİ POLİSİNİ. . . ÖLDÜREN. . . . ADAMA BAK. . . . . . VAY BE. . . . DEMOKRASİ . . KAFASI. . . YENİ YERİNE GELDİ. HERHALDE. BOMBALAR YANINDA PATLADIKÇA SIRA KENDİSİNE GELDİĞİNİ ANLADI. ÖNCE SİLAHINLA BERABER GEL TESLİM OL. . ANLARIZ Kİ TERÖRÜN İNSANLIK DIŞI OLDUĞUNU ANLAT. HALK SİZDEN ÇOK ÇEKTİ. . AZ KALDI SIRA SİZDE. .

18
0
yanıtYanıtla
111:

VAY BE PKK DA İNSANIN ÖLÜMÜNE ÜZÜLÜRMÜŞ. . . . . . . . . . . . . YUH BE BUKADAR ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ ASKER POLİS E NASIL HESAP VERECEKSİNİZ

12
0
yanıtYanıtla
BOŞ VER:

Şaşırdık mı sizce bu habere elbete hayır PKK yardım eden ülkeler tek tek belli oluyor.

9
0
yanıtYanıtla
mahmut:

Arkadaşlar tüm dünya tülkeye de kaos çıkarmaya çalışıyor türkü kürdü Türkiye de yaşayan tüm halklar ülkemize sahip çıkalim Ermeni ye rus a İsrail li ye hiçbir kafire ülkemize peşkeş etmeyelim

9
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

bu yüzlere iyi bakın. . . şimdi biri desin bana ki bu hevaller ermeni değil! tiplerini zktklerim

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title