Haberler

Ankara'da 3 Gün Rock Rüzgarı Esecek

Elif Koçak - Türkiye'nin en uzun süreli açık hava festivali olma özelliğini taşıyan Anki Rock Festivali'nin dördüncüsü Çankaya Belediyesinin katkılarıyla 23-25 Eylül tarihlerinde Ahlatlıbel tesislerinde düzenlenecek.

Elif Koçak - Türkiye'nin en uzun süreli açık hava festivali olma özelliğini taşıyan Anki Rock Festivali'nin dördüncüsü Çankaya Belediyesinin katkılarıyla 23-25 Eylül tarihlerinde Ahlatlıbel tesislerinde düzenlenecek.

Anki Rock Festivali Müzik Koordinatörü Tarkan Birol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin daha önce düzenlendiği yıllarda Ankara'nın yanı sıra çevre illerden de ilgi gördüğünü söyledi.

Festivalin bugüne kadar yerli ve yabancı birçok rock grubunu ve sanatçısını ağırladığını anlatan Birol, bu yıl da kadrolarının çok çekici olduğunu belirtti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın festivale büyük destek sağladığını dile getiren Birol, belediyenin Ahlatlıbel tesislerinde gerçekleştirilecek festivale ulaşım için Ankara'nın merkezi bölgelerinden servisler kaldırılacağını bildirdi.

Güvenpark, Sıhhiye, Hacettepe Beytepe Kampüs, ODTÜ Kampüs ve Bilkent Kampüs'ten ücretsiz servislerin hareket edeceğini kaydeden Birol, bunun yanı sıra yoğun talep olan bölgelerden de servis imkanı sağlanabileceğini söyledi.

Festival alanının 23 Eylül Cuma günü saat 12.00 itibarıyla kapılarını seyircilere açacağını dile getiren Birol, "Rock müzikseverlerin festivalin son gününe kadar alanda gece haricinde değişik etkinlikler ve konserlerle muhteşem üç gün geçirilmesi sağlanacak" dedi.

Festival alanında kamp yapma fırsatının da olacağını ifade eden Birol,

"Binlerce kişinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde yiyecek-içecek, çarşı ve eğlence alanları bulunacak. Keyifli bir lunapark da olacak. Festivale ilişkin detaylara www.ankirockfestival.com adresinden de ulaşılabilir" diye konuştu.

Festival bilet ücretlerinin günlük 25 TL olduğunu ve 10'dan fazla grubu izleme fırsatı sunduklarını dile getiren Birol, 60 TL olan kombine bilet fiyatına konaklamalı kampingin de dahil olduğunu söyledi.

Anki Rock festivalinin Ankara ve çevre illerde yaşayan rock müzikseverleri İstanbul'a ya da İzmir'e taşınmaktan kurtardığını ifade eden Birol, "Ahlatlıbel tesislerinde Ankaralılara keyifli bir hafta sonu vaat ediyoruz. Hava tahmin raporları da isteğimiz gibi. Sadece cuma günü kısa süreli bir yağış görünüyor. Festival için tüm koşullara sahibiz" dedi.

Ankaralıların festivali sahiplendiğini, bilet satışlarının tahminlerinin üzerinde olduğunu vurgulayan Birol, festivalin tanıtımı için motosikletli bir grubun şehir turu yaptığını, tüm rock müzikseverleri festivale beklediklerini sözlerine ekledi.

-FESTİVALDE SAHNE ALACAK GRUPLAR VE SANATÇILAR-

Festivalin ilk gününde, "Kurban, Babazula, Gun Barrel (Almanya), Pilli Bebek, Umut Kuzey, Karakedi, Rema (Gürcistan), Narkoz, None Shall Return ve Mehmet Eti" müzikseverlerin karşısında olacak.

İkinci günde "Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Senforock, Emrehan Halıcı XYZ, Cem Köksal, Deja Vu, Art Niyet, Black Tooth, Tahrip, Violeqtra, Dj Hicri Bozdağ" sahne alacak.

Son günde de "Orphaned Land (İsrail), Ogün Sanlısoy, TNK, Metropolis, Marsis, Dengesiz Herifler, Darkphase, Raven Woods, Nitro, Milk Hunter, Erdem Ocak" performanslarıyla seyirciyi selamlayacak.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title