Haberler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki'den Eczacılar Odasına Ziyaret

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara Eczacılar Odasını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Güneş ile birlikte ziyarette bulundu. Özhaseki yeni dönemde yapacağı icraatlarını anlatarak, "Önümüzde Ankara Büyükşehir Belediye Seçimleri var haliyle bizde gezip kendimizi anlatıyoruz. Projelerimizden bahsediyoruz şehrimizi konuşuyoruz Ankara'mıza neler yapılabilir bunu konuşuyoruz bu konuyu tartışmaya çalışıyoruz. Belediyeler önemli sadece su hizmet yol yapan biri gibi görünmemeli bir noktada şehirler canlı organizmalar oradaki gördüğünüz dışarıda karşılaştığınız taşla toprakla yapılar gibi görmemek lazım bunlarda bir canlıdır bunlarda ruhu var zamanın ruhunu yakalamak lazım şehirler bakım istiyor ihtimam istiyor bir noktada değişimi yakalayarak geleceğe hazırlanmak istiyor" dedi.

"Şehirlerin ömürleri devletlerin ömürlerinden bile eski"

Özhaseki, "10 bin yıllık bir devlet yok 3000 bin yıllık devlette yok devletlerin ömürleri daha kısa şehirlerin ömürleri daha uzun kültür şehirlerde gelişiyor medeniyet şehirlerde gelişiyor insanlık şehirlerde gelişiyor ve oradan dışarıya doğru yol alıyor. O yüzden şehirler önemli diye düşünüyorum, birde şehirlerin geleceği artık orada yaşayan değerli yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Buradaki değerli yöneticiler ufuklu insanlarsa şehirleri nereye taşımak istiyorlarsa o şehirlerin geleceği aydınlık değilse iş çok zorlaşıyor" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title