Haberler

Ankara: Bayramda Aile Dramı

Ankara'da Ramazan Bayramı'nın Birinci Günü Yürekleri Burkan Bir Aile Dramı Yaşandı. Yaşadıkları Tek Odalı Evde Sızan Doğalgazdan Zehirlenen Akbulut Ailesinden Baba Sadık Akbulut ve 4 Yaşındaki Oğlu Tayfun Hayatını Kaybetti.

Ankara'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü yürekleri burkan bir aile dramı yaşandı. Yaşadıkları tek odalı evde sızan doğalgazdan zehirlenen Akbulut ailesinden Baba Sadık Akbulut ve 4 yaşındaki oğlu Tayfun hayatını kaybetti.

Ramazan Bayramı'nın birinci günü başkent Ankara'da yine bir doğalgaz faciası yaşandı. Dikmen Öveçler Mahallesindeki tek odalı evlerinde yaşayan 3 kişilik Akbulut ailesi, doğalgaz sobasının sızıntı yapması sonucu zehirlendi. 28 yaşındaki Baba Sadık Akbulut ve 4 yaşındaki oğlu Tayfun Akbulut sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, Anne Aynur Akbulut ise hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Aynur Akbulut'un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Acı haberi alan Akbulut ailesinin yakınları, Öveçler Mahallesi'ndeki eve akın etti. Akbulut ailesinin yakınları sinir krizleri geçirirken, minik Tayfun'un halası, 'Yavrum babaannemle dedem yıldız oldu diyordun, bak sen de yıldız oldun' diyerek gözyaşı döktü. Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde inceleme yaparken, Akbulut ailesinin yakınları içeriye girebilmek için evin demir kapısının kilidini kırdı. Kilit kırılmasına rağmen kapı açılmayınca ölenlerin yakınları içeriye giremedi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesini tamamlamasının ardından Sadık ve Tayfun Akbulut'un cesetleri cenaze arabasına konuldu. Küçük Tayfun'un, bir akrabasının kucağında dışarı çıkarılması sırasında ağıtlar yankılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title