Haberler

FETÖ'cü Kemal Batmaz, Mahkemede Kendisini Uyaran Albay'ı Tehdit Etti: Göreceksin

Güncelleme:

Akıncı Üssü davasında yargılanan FETÖ'cü Kemal Batmaz, kendisini provokasyonlardan kaçınması yönünde uyaran Albay'ı "Size sadece şunu söylüyorum, harekete geçtiğimde ne olacağını göreceksin." şeklinde tehdit etti.

Akıncı Üssü davasında yargılanan FETÖ'cü imam Kemal Batmaz, kendisini mahkemenin düzenini ve güvenliğini bozacak provokasyonlardan kaçınması yönünde uyaran Albay Tarık Hekimoğlu'nu "Albayım size sadece şunu söylüyorum, harekete geçtiğimde ne olacağını göreceksin" diye tehdit etti.

ALBAY, BATMAZ'I UYARDI

Duruşma salonlarının güvenliğinden sorumlu Ankara İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tarık Hekimoğlu duruşmanın sonunda mahkemenin düzenini ve güvenliğini bozacak provokasyonlardan kaçınması için Kemal Batmaz'ı uyardı.

BATMAZ: NELER OLACAK GÖRECEKSİN

Batmaz, "Ben kurallara uyuyorum ancak her şeyime karışıyorsunuz. Provokasyon böyle olmaz, ben provokasyon yaptığımda salonda, neler olacak göreceksin." karşılığını verdi.

FETÖ'cü Kemal Batmaz'da Mahkemede Kendisi Uyaran Albay'ı Tehdit Etti: GörüşeceğizKemal Batmaz

ALBAY: NE OLACAK

Albay Hekimoğlu'nun "Ne olacak?" sorusunu üzerine Batmaz, "Size sadece şunu söylüyorum, harekete geçtiğim ne olacağını göreceksin, görüşeceğiz." diye tehditte bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Akıncı Üssü davasında yargılanan FETÖ'cü imam Kemal Batmaz'ın "Albayım size sadece şunu söylüyorum, harekete geçtiğimde ne olacağını göreceksin, göreceğiz" şeklindeki tehditleri nedeniyle Batmaz hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Kemal Batmaz Akıncı Üssü Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

Bence:

Hala bu hainler bu cesareti nerden alıyor yahu. . .

49
2
yanıtYanıtla
mustafa köylü:

aklını başına al bu sefer bumilletin cevabi cok sert olur

31
6
yanıtYanıtla
azrail:

Bu parazitleri yok etmenin yolu Reid Böcek Savar, tek üzüldüğüm hala ceza evinde bizim vergilerle karınlarını doyuruyor olmaları , bunlara sadece fareler ne bok yiyorsa onla doyurmak lazım.

yanıt13
yanıt1
aaaaaaaa:

idam olmadan bunlar düzelmez. . . .

27
7
yanıtYanıtla
DISARDAN BIR TÜRK:

ara ara alman ve diger yabanci basinda ve internet haber sitelerinde Türkiyede hapisteki fetoculara fiziki iskence yapildigi veya dayak atildigi yaziyor tabi bunun yine disardaki fetocularin isi ve uydurmasi oldugu yalan oldugu kendilerini magdurmus gibi göstermeye yönelik oldugunu yabancilar dahi biliyor ve bu haberlere ragbet etmiyorlar ama Allah icin bu sucu sabitlenmis ispat edilmis ve ceza almis vatan millet hainleri her gün yemeklerden sonra 3 ögün dayagi hak etmiyorlarmi ?

28
5
yanıtYanıtla
Nihat öztürk:

BU tür tehditeri Cokkk gördük imkanı varsa hemen harekete geçsin bakalım daaa görelim ne olyormusss haaaahhaaa buna kargalar bile güler içerdennasıl çıkcak onu düşünsün simdidennn puhahaââ

25
4
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

beyin leri alinmis zombi bunlar senin her yerin hareket olsa ne yazar . zirtooooooooooooooo

26
2
yanıtYanıtla
Nrt:

Allah vatanımızı milletimizi ve bütün vatanseverlerimi Müslümanları içerde dışarda hainlik yapan tüm zalimlerin şerrinden korusun. Allah Devletime, başkaldıran, Meclisime, Askerime, polisime, Halkıma acımasızca hunharca bomba yağdıran hainleri kahretsin

19
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bu adam adam olsaydı da vatana ihanet etmeseydi.ailesine ihanet etmeseydi..beyinsiz

16
2
yanıtYanıtla
........:

EDERİ 1 DOLAR OLAN MALL, , , ATEŞ OLSAN CÜRMÜN KADAR YER YAKARSIN. .

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title