Haberler

Ankara: Başkentte Yangın

Ankara'da Bir Evde Tüpün Alev Alması Sonucu Yangın Çıktı. Yangında Mahsur Kalan Kadını Kurtarmak İçin Eve Giren ve Binadan Çıkamayarak Yaralanan Feyzullah Öztürk Adlı Şahıs, Kurtulmak İçin Pencereden Atlamaya Çalışırken Vatandaşlar Tarafından Son Anda Kurtarıldı. Olayı Gören Bbp Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da Dışarıya Çıkarak, Adamı Sakinleştirmeye Çalıştı.

Ankara'da bir evde tüpün alev alması sonucu yangın çıktı. Yangında mahsur kalan kadını kurtarmak için eve giren ve binadan çıkamayarak yaralanan Feyzullah Öztürk adlı şahıs, kurtulmak için pencereden atlamaya çalışırken vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Olayı gören BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da dışarıya çıkarak, adamı sakinleştirmeye çalıştı.

Olay bugün öğle saatlerinde, Tuna Caddesi'ndeki Başar Apartmanı'nın son katında meydana geldi. Tüpün bir anda alev alması sonucu dairede çıkan yangında, ismi belirlenemeyen bir kadın içeride mahsur kaldı. Kadını kurtarmak için daireye giren Feyzullah Öztürk, içeride mahsur kaldı. Çıkan zehirli gazdan etkilenen ve vücudunun bazı yerleri yanan talihsiz adam, pencereye çıkarak kendisini aşağıya atmak istedi.

BBP Genel Merkezi'nin hemen yanındaki bina önünde toplanan vatandaşlar, Öztürk'ü aşağıya atlamaması konusunda ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olayı gören BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da dışarıya çıkarak, adamı sakinleştirmeye çalıştı. BBP'li bir grup pencereden sarkan Öztürk'ü aşağıya atlamaya çalışırken son anda kurtardı.

Yangın itfaiye tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title