Haberler

Ankara: Başkent'te Basketbol Şöleni

Ankara Hakemler Derneği ile Çankaya Üniversitesi'nin Ortaklaşa Düzenlediği '1. Bayanlar 1. Lig Basketbol Turnuvası, Ankara'da Düzenlenecek. Karşılaşmaların 5-7 Ekim Tarihlerinde Çankaya Üniversitesi Olimpik Spor Salonu'nda Yapılacağı Turnuvaya Beşiktaş, Galatasaray, Çankaya Üniversitesi ve Ted Kayseri Koleji Takımları Katılacak. Turnuvanın İlk Günü Olan 5 Ekimde Çankaya Üniversitesi Galatasaray ile Beşiktaş da Ted Kayseri Koleji ile Karşılacak. İkinci Gün İse Ted Kayseri Koleji-çankaya Üniversitesi ve Galatasaray-beşiktaş Karşılaşmaları Oynanacak. Turnuva 7 Ekim Cuma Günü Ted Kayseri Koleji-galatasaray ve Beşiktaş-çankaya Üniversitesi Karşılaşmaları ile Sona Erecek. Tüm Karşılaşmalar Ücretsiz Olarak İzlenebilecek.

Ankara Hakemler Derneği ile Çankaya Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği '1. Bayanlar 1. Lig Basketbol Turnuvası, Ankara'da düzenlenecek. Karşılaşmaların 5-7 Ekim tarihlerinde Çankaya Üniversitesi Olimpik Spor Salonu'nda yapılacağı turnuvaya Beşiktaş, Galatasaray, Çankaya Üniversitesi ve TED Kayseri Koleji takımları katılacak. Turnuvanın ilk günü olan 5 Ekimde Çankaya Üniversitesi Galatasaray ile Beşiktaş da TED Kayseri Koleji ile karşılacak. İkinci gün ise TED Kayseri Koleji-Çankaya Üniversitesi ve Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmaları oynanacak. Turnuva 7 Ekim Cuma günü TED Kayseri Koleji-Galatasaray ve Beşiktaş-Çankaya Üniversitesi karşılaşmaları ile sona erecek. Tüm karşılaşmalar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Turnuvanın programı şu şekilde:

"5 Ekim Perşembe

16.00: Çankaya Üniversitesi - Galatasaray

18.00: Beşiktaş - TED Kayseri Koleji

6 Ekim Cuma

16.00: TED Kayseri Koleji - Çankaya Üniversitesi

18.00: Galatasaray - Beşiktaş

7 Ekim Cumartesi

12.00: Galatasaray - TED Kayseri Koleji

14.00: Beşiktaş - Çankaya Üniversitesi"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title