Haberler

Ankara: Başkent Derbisi Ankaragücü'nün

Turkcell Süper Ligi'nin 12. Haftasında Oynanan Başkent Derbisinde Ankaragücü, Gençlerbirliği'ni 2-1 Mağlup Etti. Ankaragücü'ne Galibiyeti Getiren Golleri Daha Önce Gençlerbirliği Forması Giyen Ceyhun Eriş ve Mustafa Özkan Attı.

Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında oynanan başkent derbisinde Ankaragücü, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri daha önce Gençlerbirliği forması giyen Ceyhun Eriş ve Mustafa Özkan attı.

Özellikle maçın ikinci yarısında yedek kulübesinden hiç çıkmayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın istifa edebileceği iddia edildi. Mesut Bakkal, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında istifa söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bakkal, 2. yarıda takımı saha kenarından yardımcı antrenör Hayati Soydaş'ın yönetmesini ise, "Bu maçta Hayati hocanın öne çıkmasını istedik. Her maçta bir kişi öne çıkacaktı, bu şansımızı Hayati hocadan yana kullandık'' sözleriyle değerlendirdi. Mesut Bakkal, Ankaragücü maçıyla ilgili olarak da, "Başkent derbisine yakışır bir maç oldu. Sonucu hazmedemiyorum. İlk devre çok gol kaçırdık. Ummadığımız anda yaptığımız iki basit hatadan, 2 gol yedik. Sonuç bu olmamalıydı. İyi oynadık. Basit hatalardan 3 puan bıraktık" diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, sahada kıran kırana bir mücadele yaşandığını vurgulayarak, "Çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık. İlk 45 dakikada Gençlerbirliği üstündü. Statüye göre deplasmanda 3 puan aldık. Futbolcular, centilmence ve kıran kırana mücadele etti. Çarşamba günü kupada Gençlerbirliği ve hafta sonunda Çaykur Rizespor ile önemli maçlar yapacağız. Tüm taraftarlarımızı bu maçlara bekliyoruz" dedi. Hikmet Karaman, ayrıca takım kaptanı Ceyhun'u futbolculuğu ve saha içi davranışları nedeniyle övdü.

Sarı-lacivertli futbolcular Emre Güngör ve Sedat Bayrak, Gençlerbirliği karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve ilerleyen haftalarda çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title