Haberler

Ankara: Başbakan Erdoğan'ın Hastaneye Kaldırılması

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Geçirdiği Rahatsızlık Sonucu Güven Hastanesi'ne Kaldırılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kalbiyle İlgili Bir Sorununun Olmadığını Söyledi. Şahin, Başbakan'ın Oldukça Sağlıklı Olduğunu, Ancak Kan Şekerinde ve Tansiyonunda Küçük Bir Düşme Yaşandığını Bildirdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, geçirdiği rahatsızlık sonucu Güven Hastanesi'ne kaldırılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbiyle ilgili bir sorununun olmadığını söyledi. Şahin, Başbakan'ın oldukça sağlıklı olduğunu, ancak kan şekerinde ve tansiyonunda küçük bir düşme yaşandığını bildirdi.

Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle iptal edilen AK Parti TBMM Grup Toplantısı'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başbakan Yardımcısı Şahin, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Şahin, "Başbakanımızı beklerken fısıltı halinde 'Başbakan hastaneye gitmiş' gibi bir bilgi geldi. Ben de Özel Kalem Müdürlüğü'nden aldığım bilgiye göre kan şekerinde düşme meydana geldiği, küçük de olsa tansiyonunun düştüğü ve doktor müdahalesi gerektiği için özel hastaneye gittiği söylendi" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Güven Hastanesi'nde Kardiyoloji Servisi'nde tedavi altına alındığı yönündeki iddialara da cevap veren Şahin, "Kalbiyle ilgili bir sorunu olduğunu hiç duymadım kendisinden. Oldukça sağlıklı olduğunu biliyorum. Zaman zaman hepimiz bu sorunları yaşıyoruz. Şimdi hastaneye gidip kendisinden ve doktorundan bilgi alacağım" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title