Haberler

Ankara: Başbakan Erdoğan'ın Hanuka Bayramı Mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musevi Vatandaşların Hanuka Bayramı'nı Kutladı. Erdoğan; Sevgi, Dayanışma, Barış ve Hoşgörünün Öne Çıktığı Bayramların, Milletçe Birlik ve Beraberliğin Pekişmesinde Önemli Yere Sahip Olduğunu Vurguladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Hanuka Bayramı'nı kutladı. Erdoğan; sevgi, dayanışma, barış ve hoşgörünün öne çıktığı bayramların, milletçe birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli yere sahip olduğunu vurguladı.

Başbakan Erdoğan, Hanuka Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, Musevi vatandaşların Hanuka Bayramı'nı kutlayarak, "Sevgi, dayanışma, barış, hoşgörünün öne çıktığı bayramlar, milletçe birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli bir yere sahiptir. Musevi vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı da sosyal hayatımızda karşılıklı anlayış ve yakınlaşmaya katkıda bulunan günlerdendir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title