Haberler

Ankara: Bakan Pepe'nin Bayram ve Yeni Yıl Mesajı

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kurban Bayramı'nda Kurbanlık Hayvanlara Kötü Muamele Edilmemesi ve Kurban Kesimi Sonrasında Çevresel Kirlilik Oluşmaması İçin Gerekli Tedbirlerin Alındığını Bildirdi.

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kurban Bayramı'nda kurbanlık hayvanlara kötü muamele edilmemesi ve kurban kesimi sonrasında çevresel kirlilik oluşmaması için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Bakan Pepe, Kurban Bayramı ve yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, "Birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun yaşandığı günlerden olan bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım" dedi. Pepe, bakanlık olarak, çevrenin ve orman kaynaklarının sürdürebilir yönetimi, gelecek kuşaklara daha sağlıklı ve temiz çevre bırakılması çalışmalarını en üst düzeyde gerçekleştirdiklerini vurguladı. Bu bağlamda yaklaşmakta olan Kurban Bayramı'nda kurbanlık hayvanlara kötü muamele edilmemesi ve kurban kesimi sonrasında çevresel kirlilik oluşmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Pepe, "Bu konuda asil görev değerli vatandaşlarımıza düşmektedir. Vatandaşlarımızın çevre kirliliği oluşmaması için gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancım tamdır. Bu vesileyle daha temiz, daha yeşil bir dünya dileğiyle yeni yılınızı ve bayramınızı tekrar kutlar, 2007'nin tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title