Haberler

Ankara: Bakan Eşleri Çay Partisi'nde Biraraya Geldi

Kabine üyeleri yoğun gündemde ter dökerken eşleri çay partisinde stres attı. Hafta sonunda biraraya gelen Bakan eşleri doyasıya eğlendi.

Kabine üyeleri yoğun gündemde ter dökerken eşleri çay partisinde stres attı. Hafta sonunda biraraya gelen Bakan eşleri doyasıya eğlendi.

Ordu İli Kültür ve Kalkınma Vakfı Kadın Kolları'nın Ordulu öğrencilere yardım için düzenlediği çay partisine, çok sayıda Bakan ve milletvekili eşleri katıldı. Atatürk Kültür Merkezi Yeşil Bahçe'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in eşi Mehtap Güler'in himayesinde düzenlenen çay partisine dünürü Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin eşi Birgül Pepe, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in eşi Sema Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın eşi Şeyda Akdağ, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in eşi Perihan Tüzmen ile Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral İbrahim Fırtına'nın eşi Melehat Fırtına ve çok sayıda milletvekili eşi katıldı. Çay partisinde bir konuşma yapan Mehtap Güler, Ordulu kadınlar olarak Ordu ilinin kalkınması için biraraya geldiklerini belirterek, "Ordu'ya bugüne kadar çok hizmet götürülmedi. Bundan sonra değişecek inşallah. Artık bir üniversitemiz var, bunların devamını diliyoruz. Vakfın çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi.

Orgeneral İbrahim Fırtına'nın eşi Melehat Fırtına ise Ordulu olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin devamını diledi.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen Bakan eşleri ve Ordulu kadınlar, sanatçının "Eski Dostlar" şarkısına hem eşlik etti hem de hüzünlendi. Birgül Pepe ile Mehtap Güler birbirlerine sarılarak şarkıya eşlik etti. Perihan Tüzmen ve Sema Çelik'in ise gözlerinin dolduğu gözlendi.

Öte yandan, çay partisinde canlı müzik eşliğinde kadın kadına dans eden çift, Bakan eşleri tarafından hem ilgiyle izlendi ve alkış aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title