Haberler

Ankara: Bakan Çiçek'ten "Abdullah Öcalan" Açıklaması

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'ın Sağlık Durumuyla İlgili Bilgilerin, Avrupa Birliği (AB) Makamlarına Fakslandığı İddialarının Kesinlikle Doğru Olmadığını Açıkladı.

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgilerin, Avrupa Birliği (AB) makamlarına fakslandığı iddialarının kesinlikle doğru olmadığını açıkladı.

Anavatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı, TBMM Genel Kurulu'nda, Fransa Meclisi'nde kabul edilen sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan yasa teklifi konusunda görüşlerini açıklarken, 'Abdullah Öcalan'ın, tansiyon ve kan değerleri neden AB'ye fakslanmaktadır?' diye sorunca Adalet Bakanı Çiçek cevap verdi. Bakan Çiçek, böyle bir şeyin kesinlikle doğru olmadığını belirterek, ''Türkiye'de cezaevi kuralları bellidir. Ankara Cezaevi'nde, Kars Cezaevi'nde, Edirne Cezaevi'nde hangi kurallar ve yasalar uygulanıyorsa, o kişiyle ilgili olarak da hiçbir ayrıcalık söz konusu olmaksızın, aynı kurallar uygulanmaktadır. Aksine bir durum, zaman zaman basında çıkıyor. Bu, yüreği yaralı insanları ve hepimizi rahatsız ediyor. Bu bilgi, yanlış bir bilgidir'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title