Haberler

''Ankara Arena''nın Adı ''Ankara Spor Salonu'' Olarak Değiştirildi

Türkiye'de Düzenlenecek Olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası İçin İnşaa Edilen 'ankara Arena' Nın Adı Değiştirilerek 'ankara Spor Salonu' Oldu.

Türkiye'de düzenlenecek olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için inşaa edilen 'Ankara Arena' nın adı değiştirilerek 'Ankara Spor Salonu' oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Danışmanı Resul Yolcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada sponsor arayışlarının devam ettiğini ve en geç 1 ay içerisinde spor salonunun adının belirleneceğini söyledi.

11.000 kişilik salona ilk önce 'Ankara Arena' adı verilmişti ve akabinde bu isim değiştirilerek 'Ankara Spor Salonu' na çevrildi. Daha önceden yapılan açıklamada salonun sponsor arayışlarının sürdüğünü ve kısa süre içerisinde isim hakkının verileceği söylenmişti. Bugün ise salonun adının değiştirilmesi dikkat çekti.

Öte yandan Ankara Atatürk Spor Salonu yıkılacağından dolayı artık aktif olarak kullanılamayacak. Böylece 'Atatürk' adı bir salondan daha kaldırılmış olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title